Política de privadesa - Protectora d'Animals de Manresa - Aixopluc
2207
page-template-default,page,page-id-2207,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

          Política de privadesa

Plantilla de Política de Privacitat

 

La Protectora d’Animals de Manresa t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaptats per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web.

 

Identitat del responsable

 

 • Titular: Protectora d’Animals de Manresa
 • CIF: G-58848516
 • Domicili: Can Poc Oli, s/n (08240) – Manresa
 • Correu electrònic: comunicacio@aixoplucmanresa.org
 • Web: www.aixoplucmanresa.org

 

Principis aplicats en el tractament de dades

 

En el tractament de les teves dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: El Titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licita.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament.
  El Titular t’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que el Titular presa les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

 

Obtenció de dades personals

 

Per a navegar per www.aixoplucmanresa.org no és necessari que facilitis cap dada personal. Els casos en els quals sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

 

 • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
 • En realitzar un comentari en un article o pàgina.

 

Els teus drets

 

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

 

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-te al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

 

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemats i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquests, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

 

Per a exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a CORREU ELECTRÒNIC juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

 

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

 

Finalitat del tractament de dades personals

 

Quan et connectes al lloc web per enviar un correu al Titular, et subscrius al seu butlletí o omples un formulari, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per superadmin.es , només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

 

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

 

 • Formularis: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes. Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per a donar resposta als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.

 

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta les teves dades personals:

 

 • Per a garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

 

 • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

 

 • Per a analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en el teu ordinador quan navegues pel lloc web que les seves caracterísiticas i finalitat estan detallades en la Política de Cookies 

 

 • Per a gestionar les xarxes socials. el Titular té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor en les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament.

 

El Titular tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informar-te de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

 

En cap cas el Titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

 

Seguretat de les dades personals

 

Per a protegir les teves dades personals, el Titular presa totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per a evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquests.

 

El lloc web està allotjat a Nominalia. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.

 

Categories de dades personals

 

Les categories de dades personals que tracta el Titular son:

 

 • Dades identificatives

 

Conservació de dades personals

 

Les dades personals que proporcionis al Titular es conservaran fins que sol.licitis la seva supresió.

 

Exactitud i veracitat de les dades personals

 

Compromís a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complertes, exactes i vigents, així com mantenir-les degudament actualitzades.

 

Com usuari del lloc web, ets l’únic responsable de la veracitat i correció de les dades que enviis al lloc exonerant al Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

 

Acceptació i consentiment

 

Com a usuari del lloc web, declaras haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consenteixes el tractament de les mateixes per part del Titular en la forma i per les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

CA EN DE ES