Fes-te voluntari/a - Protectora d'Animals de Manresa - Aixopluc
2093
page-template-default,page,page-id-2093,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

          Fes-te voluntari/a

La protectora té establert un Programa de Voluntariat, amb 12 activitats que fan els voluntaris/es amants dels animals que els dediquen una part del seu temps.

 

La gran majoria dels animals del refugi són gossos i gats, que no demanen gaire i, a canvi, ho donen tot.

 

Per ser voluntari/a no és suficient la bona voluntat; són necessaris uns requisits mínims que garanteixin que la seva ajuda sigui la que es necessiti i no que dificulti la tasca de l’entitat i la consecució dels seus fins.

 

Es realitza al refugi una reunió de nous voluntaris un cop al mes, on us atendrà el Coordinador de Voluntariat que us explicarà el funcionament i us lliurarà tota la documentació.

 

Feu la sol.licitud a través del formulari de contacte d’aquesta web.

Els requisits mínims són els següents:

 

Tenir 18 anys

 

Tenir el sentit de la responsabilitat i el del compromís

 

Tenir temps i continuïtat: si no es disposa de temps, que de manera continuada es pugui dedicar a la tasca voluntària, serà millor buscar una altra manera de col·laborar. Es demana una participació mínima de 4 vegades al mes amb 2 hores dedicades en cada assistència.

 

Acceptar les polítiques, la normativa i el mètode de funcionament de l’entitat (com que és una entitat de caràcter privat, es reserva el dret d’admissió i d’expulsió dels voluntaris).

 

Omplir la documentació que t’incorpora al voluntariat de l’associació.