Fes-te soci/a - Protectora d'Animals de Manresa - Aixopluc
2019
page-template-default,page,page-id-2019,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

          Fes-te soci/a

La teva ajuda és essencial perquè puguem continuar ajudant als animals.

 

Les quotes dels socis i sòcies és el que ens permet atendre a tots els animals acollits en el nostre alberg, proporcionar-los les cures veterinàries necessàries i una alimentació de qualitat, perquè a poc a poc es vagin recuperant del seu passat d’abandó o de maltractament.

 

Alguns d’aquests animals es recuperen aviat i troben una nova família, però la majoria arriba amb tremendes ferides en el cos i en l’ànima, difícils de curar i que dificulten la seva adopció. Però no per això mereixen una atenció menor. Durant tot el temps que romanen en el nostre alberg, en alguns casos diversos anys, reben totes les cures necessàries.

 

Comptar amb una ajuda regular ens permet organitzar els nostres propis recursos, per això la millor manera d’ajudar-nos és fer-te soci/sòcia.
  Beneficis que obtindreu:

   

  Podreu desgravar les aportacions realitzades a la declaració de renda

   

  Us mantindrem informats puntualment de les activitats que duem a terme

   

  Tindreu dret a assistir a l’Assemblea General d’associats

   

  Serveis exclusius i avantatjosos (molt aviat)