Altres col.laboracions - Protectora d'Animals de Manresa - Aixopluc
2134
page-template-default,page,page-id-2134,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

          Altres col.laboracions

Dona

Si no pots comprometre’t amb una aportació fixa mensual, pots fer-nos donacions puntuals que també contribuiran a ajudar els animals de la nostre protectora i a finançar les nostres accions de protecció animal. El nostre número de compte és ES57 0081 0049 5100 0207 1711.

Fes Teaming

Amb només un clic pots donar-nos un euro al mes, que ens arribarà sense que hagis de fer res més. Potser penses que un euro al mes és molt poca ajuda, però sumada a uns altres teamers poden fer una gran diferència per als nostres animals.

 

https://www.teaming.net/protectoraaixopluc

Testaments solidaris

Els testaments solidaris no suposen només una donació econòmica, sinó que donen exemple d’un compromís sincer i determinant amb la protecció dels animals, una guia per a les generacions futures sobre el que suposa aquest compromís. Si vols ajudar als animals amb el teu testament, posa’t en contacte amb nosaltres i et direm com fer-ho.

Professionals i Empreses

Hi ha infinitat de formes possibles d’ajudar als animals.

 

Per descomptat, l’ajuda econòmica és essencial perquè puguem mantenir als animals en el nostre alberg, però ens pots ajudar de moltes altres formes, aportant el teu talent, les teves habilitats, la teva formació o la teva experiència professional.

 

Si creus que pots ajudar-nos, posa’t en contacte amb nosaltres. I si tens o treballes en una empresa que pot i vol col·laborar amb la protecció dels animals, estarem encantats de posar-te en el nostre apartat d’Empreses Solidàries.

CA EN DE ES