Col.labora - Protectora d'Animals de Manresa - Aixopluc
286
page-template-default,page,page-id-286,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

            DONACIONS

Descobreix totes les possibilitats de contribuir econòmicament en el benestar de tots els animals de la protectora.

VOLS SER….

TEAMER?

El Teaming és una plataforma solidària a través de la qual podràs col·laborar amb nosaltres per només 1€ al mes. Aquesta s’encarregarà de forma automàtica de descomptar cada mes la teva aportació i acumular-la al nostre compte.

«Un granet de sorra no és res, però milions d’ells junts formen un desert»

SOCI O SÒCIA?

La protectora és una entitat que no té ànim de lucre. Totes les recaptacions econòmiques que s’aconsegueixen durant l’any, van íntegrament destinades a la cura i el benestar psicològic i físic dels nostres habitants. Les despeses veterinàries i alimentàries, el manteniment i adaptació de les instal·lacions, l’adquisició de recursos per millorar la seva estada, entre altres, són un exemple de totes les àrees que la protectora intenta abastir cada mes. Aconseguir cobrir totes aquestes despeses que comporta aquest manteniment, és una lluita que batallem cada dia.

PER QUÈ SER SOCI O SÒCIA?

Sent soci de la protectora col·labores a poder atendre millor tots els nostres habitants de forma contínua i formes part de l’entitat. Les vostres aportacions ens ajuden a poder alimentar i atendre els nostres animals mes rere mes. Alhora, sent soci o sòcia, també pots participar en les assemblees i reunions de socis/sòcies, votar aspectes relacionats amb la protectora, rebre informació rellevant sobre l’entitat, pots conèixer el resum anual i saber què ha anat passant amb els nostres habitants. En definitiva ser soci o sòcia de la protectora és ser i estar amb nosaltres sense la necessitat de ser-hi físicament.

COM SER SOCI?

Per col·laborar amb la protectora com a soci/sòcia, existeixen diverses possibilitats. Pots escollir l’import de la teva aportació i decidir cada quant vols que rebem la teva ajuda. El mínim per ser soci o sòcia és de 25 €/ anuals que té una equivalència de 2,10 € al mes aprox. Partint d’aquesta aportació mínima, tu pots decidir si vols donar de forma anual, semestral o trimestral i l’import exacte que ens faràs arribar.

«Som el motor i l’esperança per tots aquells que estan a punt de perdre-la»

VOLS FER UNA APORTACIÓ?

LLISTA D’AMAZON

Dins d’aquest enllaç trobaràs la possibilitat de comprar material necessari per a la protectora i que la plataforma ens l’enviï directament a nosaltres. Aquesta opció està pensada per facilitar la col·laboració de totes aquelles persones que vulguin participar, però no es puguin adreçar a les nostres instal·lacions.

«Als nostres habitants també els hi agrada rebre regals»

ALIMENTACIÓ HUMIDA I PREMIS

Els nostres habitants sempre estan disposats a rebre premis i la donació de snacks, rosegadors, premis i aliments que puguin servir per olorar ens és de gran ajuda. Viure a la protectora els crea un gran nivell d’ansietat i estrès i els voluntaris intentem disminuir aquest estat potenciant el seu olfacte. Per tant, treballem molt amb aquests recursos.

Alhora, El menjar humit també és un aliment que fem servir molt a la protectora, sobretot pels nostres gats. Compaginar menjar sec amb humit ajuda al seu trànsit intestinal i, per tant, procurem oferir-los les dues possibilitats freqüentment. Amb els gossos, utilitzem molt les llaunes per repartir les pautes de medicació. Els trossos de paté o carn són un gran aliat de camuflatge i distracció de les pastilles.

Per què no demanem pinso?

S’ha demostrat que el canvi d’alimentació brusca o periòdica en els animals és un fet que els repercuteix negativament en la seva salut, sobretot intestinal. Des de la protectora preferim brindar sempre el mateix tipus de pinso als nostres habitants per intentar prevenir possibles malalties o afeccions. És cert que no tots ells mengen exactament el mateix, sinó que l’intentem adaptar a les seves necessitats o patologies.

 

MATERIAL DE NETEJA

A la protectora utilitzem molts productes per netejar i desinfectar les gàbies i tots els espais comuns. Treballar amb animals comporta també un seguit de pautes higièniques per tal de mantenir els nostres habitants en condicions òptimes i evitar propagacions de virus i bacteris entre ells. Per poder aconseguir aquesta desinfecció, és necessari fer servir productes de neteja diàriament. Per tant, necessitem menester productes que ens ajudin a mantenir la protectora neta.

VISITANS A LES FIRES I DESFILADES

En algunes ocasions la protectora té la possibilitat de participar en fires o esdeveniments públics. Aquests punts són molt importants per donar-nos a conèixer i una també font d’ingrés econòmic. En les nostres parades trobaràs marxandatge de la protectora i algunes propostes creatives amb els quals podràs col·laborar també amb l’entitat.

«Les fires ens fan visibles i ens ajuden a apropar la nostra tasca als municipis»

EL NOSTRE COMPTE BANCARI 

Per aquelles persones que vulguin col·laborar de forma eventual, la protectora disposa d’un número de compte. A través d’aquest podràs fer una aportació directa i ràpida del valor que vulguis.

IBAN ES57 0081 0049 5100 0207 1711

TENS ALGUNA PROPOSTA? 

Tota ajuda o proposta per aconseguir una millor qualitat de vida dels nostres habitants és necessària i benvinguda. Si tens alguna idea pots contactar amb nosaltres

CA EN DE ES