[hacer paginas web] [crear una pagina internet]

CASTER

Caster
Mascle
Novembre 2011
29 kg
60 cm

Nom
Sexe
Naixement
Pes
Alçada

El Caster té una història un tant complicada d’explicar, farem un breu resum.

El Caster anteriorment estava amb nosaltres i era tot amor, podia sortir i jugar amb nens i podia estar amb altre gent sense cap tipus de problemes.

Però malauradament va ser adoptat ( si, malauradament), va tenir un incident i els antics propietaris van decidir portar-lo a un altre lloc abans de tornar amb nosaltres. En aquell lloc no el van tractar del tot molt bé, o almenys de la manera que ell necessitava ser tractat. Al cap d'uns mesos, no sabem ben bé quants, va tornar amb nosaltres, però d'una manera molt diferent a la que era abans.. Va venir molt desconfiat i molt, molt nerviós, amb un estrès molt elevat, i al estar a la protectora encara se li va incrementar molt més!!

Vam estar treballant durament amb ell, fins que ha arribat a un punt que s'ha estabilitzat bastant, ara està molt més tranquil, de quan va venir, pots gaudir de bons passejos amb ell, inclús jugar-hi a gust i mimar-lo molt ja que això li encanta!!

Pel Caster es demanaria que si algú s'’interessés per ell, tingués molta paciència i moltíssimes ganes de treballar amb ell perquè millorés molt més.

Necessitaria molt exercici tant físic i sobretot i molt important mental, a part que els “jocs” mentals li encanten!!

Hauria de ser una persona que ara per ara no tingués nens, ja que avui en dia continua sent desconfiat amb les persones, és un gos que necessita moltíssima calma i tranquil•litat i sobretot molta educació amb positiu, res de treballar amb càstig ja que això empitjoraria el seu comportament.

Seria genial que algú li pogués donar una mínima oportunitat, ja que s’ho mereix! Lo bo que té, és que es un gos extraordinàriament intel•·ligent i capta les coses que li ensenyes a la primera!!

Si esteu interessats amb ell passeu-vos per l'’Aixopluc a conèixe'’l i les persones que estem allà us explicarem més detalladament la història del Caster!!