[diseño web] [hacer paginas web] []
[]
[Inici]
[]
[]
[]
[]
[Adopció]
[Acolliment]
[Apadrinament]
[Voluntariat]
[Associar-se]
[Contactar]
[Els nostres animals]
[Patrocinadors]
[en_construccio]
[On som?]
[La Botiga]

Can Poc Oli, s/n | Apartat de correus 634 | Tel./fax: 938 727 074 | info@aixoplucmanresa.org

és una altra de les ajudes que podeu fer-nos a la Protectora d'animals de Manresa. Les donacions poden ser tant de productes i materials, com econòmiques.

Productes i materials. Si disposeu de llaunes de menjar, pinso, sorra per a gats, joguines usades, corretges, collars, transportins, casetes, llits, mantes, tovalloles, medicaments, material quirúrgic, sabó, raspalls, etc. i no en feu ús, a la Protectora sempre ho podrem aprofitar. També ens ajuda si feu donació de material de jardineria, mangueres, productes de neteja, sabo de roba, pintura, estris i eines de ferreteria, etc. En el supòsit que volgueu fer una aportació de productes i materials podeu comunicar-nos-ho per telèfon al número 93 872 70 74, i podem ajudar-vos en el trasllat.

Donacions econòmiques. També son importants les ajudes econòmiques que rebem. N'hi ha que són una única aportació i h'hi ha que sòn periòdiques per voluntat de la persona donant. Igualment n'hi ha d'anònimes i altres que no. En qualsevol cas, gràcies a totes elles podem fer-nos càrrec de més animals de companyia abandonats. En cas de voler fer una aportació econòmica, podeu fer-la nominal o anònima mitjançant un ingrès al compte de la Protectota d'Animals de Manresa:

                                BBVA                 ES97 0182 8618 9602 0013 0218

Fer donacions...

Loading