[hacer paginas web] [crear una pagina internet] []
[]
[Inici]
[Formulari d'associació]
[]
[]
[]
[]
[Adopció]
[Acolliment]
[Apadrinament]
[Voluntariat]
[Contactar]
[Donacions]
[Els nostres animals]
[Patrocinadors]
[en_construccio]
[On som?]
[La Botiga]

és la millor ajuda que podem rebre de les persones que us estimeu els animals. Les quotes de soci en ajuden a seguir treballant per tenir cura dels animals abandonats, els que han patit maltractaments físics o psicològics dels seus propietaris o els que ens han estat lliurats per impossibilitat de fer-se'n càrrec.

La quota dels més de 900 socis de la Protectora fa possible que molts d’aquests animals tinguin una bona atenció veterinària, qualitat de vida i una segona oportunitat de trobar una família i ser feliços.

Per associar-vos podeu venir a la Protectora o emplenar i enviar-nos la butlleta que trobareu en prémer el botó del peu del text. A partir d'una quota mínima de 25 euros/any, podeu escollir la que més s'adapti a les vostres possibilitats i triar en quina periodicitat voleu que us girem el rebut al banc (trimestral, semestral o anual).

Com a soci, rebreu una comunicació de benvinguda i i us mantindrem informats puntualment de les activitats que duem a terme i tindreu dret a assistir a l'Assemblea General d'associats i, molt aviat, alguns serveis exclusius i avantatjosos per a socis.

Animeu-vos i sumeu-vos a l'equip de persones que lluitem per la defensa dels drets dels animals. Aixopluc, la protectora de Manresa som tots.

Associar-se...

Can Poc Oli, s/n | Apartat de correus 634 | Tel./fax: 938 727 074 | info@aixoplucmanresa.org

Loading