[crear una pagina internet] [diseño web] []
[]
[Inici]
[Els nostres animals]
[Adopció de gossos]
[Adopció de gats]
[]
[]
[]
[]
[Acolliment]
[Apadrinament]
[Voluntariat]
[Associar-se]
[Contactar]
[Donacions]
[Els nostres animals]
[Patrocinadors]
[en_construccio]
[On som?]
[La Botiga]

és una responsabilitat que dura tota la vida de l'animal, i que suposa cuidar-lo, estimar-lo i, sobretot, el compromís de no tornar-lo a abandonar, ja que una doble mala experiència pot tenir conseqüències molt negatives per l'animal.

L'adopció d'un gos o un gat, és una decisió honrada que demostra consciència, altruisme i voluntat de gaudir d'una vida conjunta amb un animal. S'ha de tenir consciència, però, que aquesta decisió cal prendre-la si l'adoptant ha valorat tots els avantatges i inconvenients, ja que el nou membre que s'incorporarà a la seva família necessitarà atenció, comprensió i la dedicació necessària per a proporcionar a l'animal tot el que és bàsic per al seu benestar, tan físic com psicològic.

Així doncs, per tal de satisfer aquests requisits, haureu de ser conscients de quin tipus d'animal adopteu i com s'adaptarà al nou entorn familiar. En aquest sentit, a la protectora us aconsellarem sobre quin gos o gat és el més adequat per al vostre ritme de vida i expectatives. És un error deixar-se guiar només per l'aparença física o pel desig.

Tots els animals de la protectora es lliuren esterilitzats (excepte els cadells), desparasitats, vacunats, revisats pel veterinari i identificats amb microxip.

A més, també se'ls fan proves de Leishmaniosis (gossos)
i Leucèmia i  Immunodeficiència (gats).

Adoptar un animal...

Can Poc Oli, s/n | Apartat de correus 634 | Tel./fax: 938 727 074 | info@aixoplucmanresa.org

Loading